Welkom

Betrokkenheid en aandacht

Welkom bij Bugesha, mijn naam is Gea Mulder, fotograaf uit Apeldoorn. Bij Bugesha wil ik emoties tonen en stil staan bij alle mooie ervaringen die we in ons leven hebben. Van geboorte tot bruiloft tot een 50 jarig jubileum. Van geboorte kaartje tot bruilofts uitnodiging en envelop. Het leven is er om te vieren.

Ervaren vormgever

‘Na mijn opleiding Grafisch Vormgeven met onderdeel fotografie afgerond te hebben in 2009, ben ik als vormgever diverse opdrachten gedaan voor onder andere ABN AMRO, Suzuki, Bosch, Sportlife, maar ook heb ik ontwerpen mogen maken voor Kaemingk (kerst collecties voor de Blokker en Intratuin), ontwerpen voor kinderen (een aantal seizoenen sokken en meerdere monster collecties kleding voor een Italiaans merk) accessoires zoals servies, potten en producten van diverse stoffen. Ik heb auto’s beletterd, ramen beplakt en website’s gemaakt. Een echte creatieve duizendpoot zoals je kunt lezen.

Fotografie

Na te zijn uitgenodigd door een bevriend koppel vol hun bruiloft te fotograferen, heb ik een cursus technische fotografie en een cursus bruidsfotografie gedaan. Ik vond het zo mooi en leuk, dat ik er mee door ben gegaan. Ik heb mijn uitrusting aangepakt en de juiste lenzen gekocht. Inmiddels heb ik meerdere bruiloften mogen fotograferen en ik ben verliefd geworden op de prachtige bruidsparen met hun vrienden en familie, hun liefde en hun geluk.

Wat ik zelf nog niet heb mogen ervaren in mijn leven, ervaar ik met jullie mee. Ik doe alles wat ik kan, om jullie mooiste dag een van mijn mooiste dagen te laten worden.’

De juiste fotograaf

Van tips en tricks tot ideeen op Pintrest tot het mee denken over decoraties en kleuren, ik weet hoe lastig het is om de dingen voor je feest uit te zoeken. Om een goede fotograaf of designer te vinden, die met jou mee denkt, waar je je ideeën kwijt kunt, die precies weet wat jij wilt, iemand die luistert en mee denkt. Maar we zijn tegenwoordig allemaal zo druk en maken vaak niet de tijd om herinneringen op te slaan. Bugesha is opgezet uit liefde voor die momenten en dat die momenten op allerlei manieren vastgelegd kunnen worden.

Bugesha uit Apeldoorn is de professionele en betrouwbare partner die jou wil helpen je mooiste dagen vast te leggen. Een ontwerper en fotograaf die met je mee denkt en ontwerpt naar jouw inzicht en ideeen. Emotie, respect, creativiteit, betrokkenheid en aandacht zijn dan ook onze kernwoorden.
Ik woon in Apeldoorn Zuid, maar ben als bruidsfotograaf in te huren door het hele land en zelfs daar buiten.

Geïnteresseerd?

Stuur me een mail met jullie wensen voor meer infomatie en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug.

– Contact Bugesha –

Eerste Wormenseweg 52, 7331 DH Apeldoorn, The Netherlands

00316 489 430 85

info@bugesha.com

0
Translate