Nieuwe website online

Een stap verder…

Welkom op mijn blog pagina. Ik ben Gea Mulder, 31 jaar. Sinds 2009 ontwerp en fotografeer ik. Mijn werk bestond voornamelijk uit vormgeving voor bedrijven en bands. Overdag werkte ik voor reclamebureaus die ingehuurd werden door diverse bedrijven (o.a. voor ABN AMRO, Suzuki, Intratuin, Blokker en een aantal buitenlandse fashion bedrijven). In de avonduren speelde ik basgitaar en hielp ik muzikanten met eigen oefenruimtes en vormgeving onder de naam Guitart.

Inmiddels zijn we 6 jaar later, doe ik net zoveel fotografie als vormgeving maar mijn klanten zijn verschoven van bedrijven en muzikanten naar bedrijven en bruidsparen! Wat begon als een opdracht voor een bevriend stel (toeval bestaat niet, dit was 1 van mijn Guitart klanten) is nu uitgegroeid naar een part time baan.

Omdat ik het gevoel kreeg dat Guitart niet echt bij jullie past, de bedrijven en bruidsparen die ik momenteel tot mijn klantenkring mag noemen, ben ik een half jaar geleden op zoek gegaan naar een nieuwe naam met bijpassend uiterlijk.

Na een rondreis Japan in de zomer van 2018 en nog veel nadenkwerk kwam ik uiteindelijk bij de naam Bugesha, een verbastering van de japanse strijdsters die de Onna Bugeisha genoemd werden. Een soort vrouwelijke samurai. Alleen dames die zeerĀ dapper en bijzonder heldhaftig waren kregen deze term, als inspiratie een hele eer om deze naam te dragen.

Kijk gerust rond voor inspiratie en neem contact met me op voor vragen.

Groetjes, Gea

0

%s

Translate