Adres:
Eerste Wormenseweg 52
7331 DH Apeldoorn
The Netherlands
Website: www.bugesha.com
Mobiel/Whatsapp: 0648943085
Fotografie
In overleg dagelijks
Ontwerp kantoor
Maandag 19 – 21:00 uur
Woensdag 19 – 22:00 uur
Donderdag 19 – 22:00 uur
Zaterdag 8 – 22:00 uur
Zondag 11 – 22:00 uur
Apeldoorn
Bugesha Apeldoorn
testimonial-team (Demo)
Gea Mulder
Vormgeefster
testimonial-team (Demo)
Gaby van Laarhoven
Stagaire
0648943085
Vacatures
Freelance medewerkers

Op dit moment hebben wij geen betaalde vacatures. Ben je een ervaren webdesigner, beeldbewerker, sign-medewerker, tekst schrijver of social media specialist? Neem dan contact met ons op als je Freelance werk zoekt. We zoeken altijd Freelancers die mee willen werken op opdracht basis. We nemen contact met je op om te kijken wat je kunt en als er een opdracht binnen komt, delen we deze onder onze Freelancers om te kijken wie de klus kan doen.  

  • Betrouwbaar
  • Nauwkeurig
  • Kritisch
  • Ervaren
  • Creatief
  • Samenwerken
  • Gezellig
  • No nonsense, gewoon goed.

Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende stageplek?

Bugesha gecombineerd met Guitart is op zoek naar een creatieve stagiaire om te helpen met de oefenruimtes van Guitart en die meer wil leren over het grafische bij Bugesha. Ben je geïnteresseerd in de combinatie tussen muziek en grafisch, dan kunnen wij je misschien wel een leuke stageplek geven.

Meer dan een ontwerp: een keuze wie je bent. 
Hulp nodig?

Van tips en tricks tot ideeen op Pintrest tot het mee denken over decoraties en kleuren, ik weet hoe lastig het is om de dingen voor je feest uit te zoeken. Om een goede fotograaf of designer te vinden, die met jou mee denkt, waar je je ideeën kwijt kunt, die precies weet wat jij wilt, iemand die luistert en mee denkt. Maar we zijn tegenwoordig allemaal zo druk en maken vaak niet de tijd om herinneringen op te slaan. Bugesha is opgezet uit liefde voor die momenten en dat die momenten op allerlei manieren vastgelegd kunnen worden.

Bugesha is de professionele en betrouwbare partner die jou wil helpen je moooiste dagen vast te leggen. Een ontwerper en fotograaf die met je mee denkt en ontwerpt naar jouw inzicht en ideeen. Emotie, respect, creativiteit, betrokkenheid en aandacht zijn dan ook onze kernwoorden.

0
Translate