Vormgeving
De mooiste ontwerpen leveren

Een idee voor een logo, de tekst voor je website, eigen foto’s voor je folder maar hoe maak je daar een professioneel ontwerp van? Bugesha met Gea als freelance grafisch ontwerpster uit Apeldoorn, helpt je met al je vragen over ontwerp, fotografie, teksten, ideeën, drukwerk vragen, de beste offerte en levering. ‘Ik werk ruim 10 jaar als DTP-er, vormgever en ontwerpster. Ik heb voor grote merken gewerkt (ABN AMRO, Suzuki, Marco Borsato, Bosch, Sportlife), maar ook voor groothandels die ontwerpen verkopen aan o.a. Blokker en Intratuin en momenteel werk ik voor diverse kleine bedrijven, zzp-ers, particulieren en bands.’

Bugesha biedt ontwerpen voor bedrijven en particulieren

Branding 
and Identity

Alle merken en zelfstandig professionals zijn constant op zoek naar manieren om zich te onderscheiden, op  zoek naar hetgeen wat u anders maakt dan de rest. Of het nu gaat om klanten binnenhalen of opdrachten verwerven, er zullen vele concurrenten zijn die hetzelfde willen in dezelfde markt.

Maak een nieuwe, eigen markt. Door te kijken naar uw eigen waarden, motivatie en wat uw bedrijf sterk maakt ten opzichte van anderen, is r een mogelijkheid dat verder uit te werken, van een in een dozijn naar een uniek concept. Door verder te kijken en te kijken naar andere sectoren, ‘out of the box’ te denken en jouw eigen unieke combinatie te creëren, kun je jezelf en jouw merk onderscheiden.

Design and packaging

Verpakkingen zijn overal, van je plaatselijke supermarkt tot je favoriete webshop.

Een goede verpakking versterkt het merk en de marketing rondom het merk en geeft de koper de juiste informatie. Simpel kan sterk zijn of juist heel creatief met onderscheidend vermogen. Als het het doel maar bereikt, wil je informeren, onderscheidend of vernieuwend zijn, een unboxing experience creëren of eenvoudig de verkoop stimuleren, het kan allemaal.

Kaarten en enveloppen
Custom kaarten en enveloppen. De meeste mensen onderschatten de kracht van de envelop als hulpmiddel voor branding of marketing. Feit is dat een indrukwekkende enveloppe zeker indruk zal maken op jouw klant. Een goed vormgegeven envelop vormt een krachtige en memorabele eerste indruk. Wij ontwerpen en drukken enveloppen in allerlei kleuren, papiersoorten en formaten.
latest Works
Het proces
Van idee tot eindontwerp en aflevering

Ideeen

We stellen veel vragen om tot een analyse te komen, net zo veel als nodig is. We kijken naar de identiteit en wat uniek is. Aan de hand van de analyse maken we een plan van aanpak en begroting. Als u het daar mee eens bent gaan we voor u aan het werk.

Diensten

Onze kennis en sterkte ligt bij:

• Strategie en visualisatie
• Fotografie en beeldbewerking
• Design

 

Maar we hebben ook ervaring en denken aan sign en folies, belettering, diverse ondergronden, fashion, standbouw en interieur, drukwerk voorbereiding.

Uitvoering

Sinds 2009 geven wij advies, begeleiding en ontwerpen in directe samenwerking met de opdrachtgever. Korte lijnen, heldere terugkoppeling en gericht meedenken; allemaal gericht op het eindresultaat.

Aflevering

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een lekker bakje koffie. Woont u niet in de regio, bel dan gerust met Gea: 06 489 430 85

Openingstijden

Wednesday 19:00-23:00

Thursday: 19:00–23:00
Saturday: 10:00-20:00
Sunday: 10:00-16:00
Locatie
Eerste Wormenseweg 52
7331 DH Apeldoorn
The Netherlands
E-mail: info@bugesha.com
0
Translate